خانه / آموزش و پژوهش / به بهانه روز ارتباطات و روابط عمومی

به بهانه روز ارتباطات و روابط عمومی

علیرضا خوش طینت

نامگذاری ۲۷ اردیبهشت ماه به نام روز ارتباطات و روابط عمومی، بیانگر اهمیت روز افزون شبکه های ارتباطی در دنیای پیچیده امروز و فرصت مغتنمی برای بازبینی راه های طی شده در مسیر دانش اجتماعی و نیز تبیین افق های روشن برای فردای بهتر است.

با توجه به گستره فعالیت های روابط عمومی می توان گفت که همه روزهای سال، در حقیقت روز روابط عمومی است و این حوزه مهم در هر برنامه ای پیش قراول، تصمیم ساز و تسهیل کننده روابط درون و برون سازمانی است.

درعصری که ارکان جوامع بشری در تمامی عرصه‌ها بر زیرساخت علم “ارتباطات” استوار است و ارتباطات بین انسان ها، دارای جایگاه ویژه ای است. روابط‌عمومی و مسئولیت پذیری اجتماعی آن بسیار حائز اهمیت خواهد بود. روابط عمومی ها به عنوان یکی از شغل های پراسترس جهان در کمک به تصمیم گیری های مدیریتی و استراتژیک سازمان نقش قابل توجهی داشته و در این مسیر؛ همراه بودن روابط عمومی با رسانه و بالعکس؛ موجب کارایی هرچه بیشتر این دو نهاد می شود. روابط عمومی و رسانه مکمل هم بوده و عمل آنها به وظایف ذاتی خود منجر به رشد و پیشرفت جامعه  می شود.

از منظر دیگر؛ هنر واقعی روابط عمومی کار کردن با مخاطبانی با دیدگاهها، ایده ها و نظرات مختلف در زمینه های گوناگون است. روابط عمومی عرصه جولان تکنولوژی و فناوری های پیشرفته است که باید با بهره گیری از آنها برای تبیین اهداف تلاش کرد و برای دستیابی روابط عمومی به این حد از کمالات، نیازمند یک ساختار سازمانی پویا، کارآمد، به روز و تاثیر گذار در عرصه های اجتماعی هستیم.

کار روابط عمومی در روزگاری که مخاطبان با جادوی شبکه های ارتباطی روبرو هستند، به نوعی ایثار است. خلاقیت و نوآوری در خلق محتوای خلاقانه ، داشتن تجربه و تبحر کاری ، اخلاق و مردم داری و دهها ویژگی دیگر در این حرفه مهم است تا بتوان در دستیابی به منافع مردم گام برداشت.  روز روابط عمومی‌ فرصت مناسبی است که قدردان قلب‌هایی باشیم که آگاهی‌بخش و آرامش‌آفرین هستند و با دل و جان در اطلاع رسانی و آگاه سازی جامعه گام برمی دارند.

در پایان آرزو داریم شاهد اعتلای روابط عمومی از هر نظر و در هر زمینه ای در کشور عزیزمان باشیم.

انتهای پیام/ رسانه ها

درباره ی editor

مطلب پیشنهادی

کدام کودکان راستگو هستند؟

نتایج تحقیق اخیر نشان داده است که تمایل کودکان به دروغ گفتن یا راست‌ گفتن ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیکس سافت